Jdi na obsah Jdi na menu
 

Recenze, komentáře

article preview

 

 

 

Zde můžete sdělit Vaše zkušenosti, komentáře..

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Věra - Děkuji

Děkuji za výklad, jsem ohromena. Zcela to na mě sedí. Jste opravdu třída. Až nebudu opět vědět kudy kam, tak se ráda znovu ozvu :).

Sasa - Celkový výklad

Dobrý den, paní Ivo,
již jsem si nechala od Vás udělat třetí výklad. V prvním výkladu jste mi doporučovala očistu a řešení křivd z dětství (rodiče, prarodiče, sourozenci) a následně partnerské vztahy, včetně těch pracovních. Jenže jsem nedbala na Vaší radu. O pár měsíců se děly mnohem horší věcí než poprvé, když jsem Vás oslovila. Druhý výklad byl velmi přesný, byl upozorňující na velmi těžké období a a varoval mě před nebezpečnými a zásadními situacemi, které se nakonec opravdu odehrály a převrátily mi během jednoho měsíc život (práce+vztah+zdravi) zcela naruby a vše se dovršilo autonehodou. Vše se stalo březen, zač.dubna. Totální restart života zcela od základu - a nyní začínám uzavírat jednu věc za druhou a to nejen existeční, ale i hlavně vztahové. Protože jsem Vás poslechla a začala jsem řešit křivdy z minulosti, což po autonehodě nyní dělám velmi intenzivně a fakt to bolí. Rodiče, babičku, bratra,...veškeré křivdy nejen z dětství... čistím a začíná se mi ulevovat. Dějí se zvláštní věci, uzavírají se nedořešené věci s lidmi, které jsem léta neviděla a najednou je potkávám nebo oni se po letech ozvou sami.
Poslední výklad opět seděl na 24hodin zpětně i přechod do budoucnosti. Těším se, že se vyplní i budoucnost, protože třetí výklad je mnohem pozitivnější a klidnější.
Nyní již vím, že je nejprve nutné vyřešit minulost, přijmout a odpustit nejen lidem ale i sobě (což mi ještě zatím nepovedlo) a pak teprve se začnou věcí hýbat tím správným směrem, neb je nijak již nebudeme blokovat.
Ještě jednou moc děkuji za ukázání cesty.
S.

Alena Kucerova - Výklad

Dobry den pani Ivo,
chci Vám moc poděkovat za pomoc po telefonickem výkladu. Vse sedělo. Velmi přesně jste mi vše natvrdo pověděla coz ocenuji, vše sedělo. Velmi přesně jste viděla moji situaci ve které se nacházim i viděla moji budoucnost, a upozornila na vlivy pro mě špatné. Setkani s Vami i přesto na dálku bylo pro mě velmi poučne, zdravé nakopnuti, abych si uvědomila to nejduležitejsi a to je ,láska, porozumeni, pochopeni minulosti,očisteni a zastavit co má byt zastaveno , s vděčnost a láskou Vám za vše dekuji. Ráda Vás oslovim znovu. Děkuji moc.

Lenka G. - Psaný výklad

Dobrý den paní Ivo, chtěla bych vám poděkovat za výklad. Trefila jste se do myšlenek a přítomnosti. Jsem zvědavá, co přijde dál. Děkuji vám

Jitka - Poděkování

Ivanko vůbec nevím co říct snad jen - děkuji - výklad myšlenek za 24 hodin byl úplně přesný. A teď už je to jen na mě.

Gabriela - Poděkování

Milá paní Ivo, chci Vám moc poděkovat za Váš výklad. Naprosto přesně jste "uhodla", v jakém rozpoležení se nacházím a dala jste mi naději, že se vše obrátí v dobro. Také děkuji za Vaše rady. Jste pozoruhodná žena. Mějte se moc hezky a určitě se na Vás zase obrátím.

Jana - Psaný výklad

Děkuji za psaný výklad. Myšlenky a přítomnost sedí úplně přesně. Co bude dál se ukáže časem.Určitě se na Vás ještě obrátím

Vendula - Psaný výklad

Ivanko, mockrát Vám děkuji za psaný výklad, myšlenky jste trefila úplně přesně, i s intuicí jste měla pravdu, aniž bych se o tom zmínila. Věřím, že i špatné období zdárně překonám, a bude zase dobře. Ještě jednou děkuji, a určitě si nechám udělat za čas výklad znovu. Před Vámi smekám a přeju hodně štěstí

Kamila - Poděkování

Pani Ivanka,chcem vám velmi pekne podakovat za vašu pomoc pri telefonickej konzultácii,ohladne mojho radikálneho odpustenia,bez vašej pomoci by som to nikdy nedokázala.Pani Ivu odporúčam všetkým a hlavne tým,ktorí prežili tažké traumy,znásilnenie a podobne...je to ohladuplná a úžasná žena,nielen,že vie veštit ale hlavne je skvelá terapeutka mne osobne závratným sposobom zmenila život.Ešte raz vám z celého srdca dakujem Ivka a určite sa ozvem znova.

Marťa Neubauerová. - Psaný výklad

Dobrý den paní Ivo.Mé myšlenky jste uhodla skvěle.Musím na sobě pracovat,ničeho se nebát. Všechno záleží jen a jen na mě.Taky musím odpustit člověku,který mě zradil a ublížil.To v první řadě udělám.Budu se soustředit na sebe a na pozitiva. Díky moc a mějde se krásně.Na další výklad se ozvu.

Petra Macháčková - Skvělá a hlavně super kartářka

Paní Ivo,vám psaný celkový výklad pro mě co se týče přítomnosti a myšlenek cca 24hodin neskutečně sedí až mě z toho mrazí,vše co ste napsala je pravda,moc vám děkuji a určitě se ozvu

Didi - Skvělá kartarka - DOPORUČUJI

Ivo, jste skvělá osoba, super kartarka a všem kteří váhají jestli si karty nechat vyložit a zjistit co vas čeká tak za mě tisíckrát ANO!! Před rokem jsem si od vas nechala poprvé vyložit celkový výklad karet a všechno sedělo i to co bych neřekla ze to tak bude a ejhle, také jsem si nechala vyložit jednu otázku a taky úplně přesně! A teď po roce jsem se znova obrátila na Vas a všechno sedí, výklad nač jsem myslela 24 hodin zpětne, až husi kůži jsem měla, přítomnost která je do puntíku pravdivá. Všude vas doporučuji a dal budu!! ❤️❤️ smekam před vámi!! ❤️❤️❤️

Věra - Výklad

Děkuji za telefonický výklad a rady pro lepší budoucnost.

Zuzana - Poďakovanie

Pani Ivka ďakujem za písaný výklad za 24 hodín to sadlo a čo sa týka prechodu áno tiež sedí a na to ostatné čo príde som zvedavá su tam veci pisane aj mimo otazok a to je super ďakujem moc ste zlatá

Dagmar - Poděkování

Paní Ivo,
moc děkuji za psaný výklad. Do myšlenek za 24 hodin a do přítomnosti jste se trefila úplně přesně, je to až neuvěřitelné a taky děkuji ,že jste mi ještě ochotně dovysvětlila budoucnost.
Přeji hodně spokojených klientů.

Markéta - Poděkování za psaný výklad

Ivanko,
mnohokrát Vám děkuji za výklad, za jeho obsáhlost a přesnost. Se vším souhlasím, souzním, je to tak. Jste opravdu výborná. Bylo sděleno mezi řádky i to, co se děje ještě mimo to, na co jsem se ptala. Přeji spoustu spokojených klientů, protože opravdu Váš výklad je naprosto přesný.

Ať se Vám daří, mějte se krásně.Markéta

Jita - Vyklad

Dobry den pani Ivo,

vcera mi dosel psany vyklad. Vse sedelo, od myslenek az po to co se mi v zivote deje. Velice Vam dekuji za rady a podporu a v budoucnu se na vas s duverou jeste urcite obratim. Krasny den

Anna - Výklad

Moc Vam děkuji. V myšlenkach a výkladu jsem se našla až neskutečné... Moc děkuji a doporučuji

Zuzka - Výklad

Dekuji pani Ive, doufam, ze muj zivot začne byt lepsi a pozitivnejsi. Vse sedělo do puntiku, ted uz je to na me

Marcela - Myslenky

Dnes mi prisel psany vyklad. Myslenky sedi pritomnost take. Nektere uryvky budoucnosti jsou krasne dalsi jsou bohuzel horsi a budu se snazit aby se to zcela nenaplnilo... zacnu na sobe pracovat a budu se snazit se zlepsit... urcite do budoucna vyuziji dalsi vyklad... preji krasny den M.



 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 1
Celkem: 789213
Měsíc: 3350
Den: 120