Jdi na obsah Jdi na menu
 

Jak správně platit penězi, aby se Vám vracely zpátky

article preview

Placení peněz je rituál.

Vezměte si Eura nebo České koruny a podívejte se na tu bankovku. Každá bankovka má v sobě symbolicky schovaná určitá znamení. Mají to jak všechna Eura, tak České koruny. Měna je zakodovaná po celém světě stejně, stále stejnou symbolikou. Pokud člověk pozná symboliku, vždy je tam nějak najde. Na některých je to vidět okamžitě, na jiných se to hledá opravdu hodně těžce, ale rituál je platný ve všech případech.

I když neznáte symboliku obou stran bankovek  kterými platíte, jejich neznalost vás nijak neomlouvá a rituál, který zacházením s penězi nevědomě provádíte, na vás má plnohodnotný účinek.

 

Schovaná symbolika na bankovkách

Peníze jsou elitami navrženy tak, aby sloužily jim a ne lidem. Abyste vy s nimi neuměli správně zacházet, měli s nimi problémy a trápili se chudobou, zatímco elitáři u korýtek se na záchodě můžou utírat pětitisícovkama. Samozřejmě, že důvodů k tomuto nepoměru je mnoho, ale symbolika schovaná za penězmi, tomu napomáhá. Máte ale možnost, naučit se ji používat tak, aby pracovala pro vás a ne proti vám.

 

Přední strana bankovky ,,hlava" obsahuje symboliku bezedné díry. Díry, u které většinou nějaká osobnost hlídá (hlavy). Hlava není vždy na každé bankovce přímo vidět, zato díra ano.

 

Spodní strana bankovky naopak obsahuje most. Buď je to vyloženě most, nebo pouze jeho náznak. I linie, která by se s trochou nadsázky tak mohla nazývat, je pro bankovku i pro vás platný most. Takto byly peníze zakodovány.

 

Namalovala jsem vám pár příkladů na bankovky, na kterých je to dobře vidět. Dívejte se: Vepředu je hlava (někdy) s dírou (vždy), vzadu je most, nebo linie naznačující, či připomínající most:

Pět euro je bankovka, kde je to všechno vidět opravdu perfektně a most je jasně ukázaný:

Související obrázek

Související obrázek

I Česká koruna to přiznává. Výborně to jde vidět na dvoustovce, kde J.A. Komenský hlídá bezednou šestihrannou díru, naznačenou na pozadí. Na druhé straně bankovky vidíte spojené ruce, což je symbolické vyjádření mostu:

inked200_li.jpg

Pět tisíc zase hlídá hlava T.G. Masaryka, nalevo od něj je krásná velká díra, kam padají vaše peníze, když touto dírou platíte. Symbolika mostu je vzadu naznačená mírně pouhými liniemi:

inkeda030206_klu_masaryk_v_li.jpginked5000-korun-back_li.jpg

U dolarů bývá hlava dokonce přímo vsazena do bezedné díry. Elitář si ji hlídá přímo, ani se na díru nedívá, jako na České koruně, ale přímo si vleze do ní. Myslím, že i to dost vypovídá...

 

Záleží, kterou stranu bankovky použijete při placení.

Podle toho pracuje symbolika pro vás, nebo proti vám. Laicky by se dalo říct, že platit penězmi hlavou a dírou nahoru, je pro chudý plebs. Platit penězi mostem nahoru, to je pro elity, nebo lidi, kteří vědí, co se za tím skrývá.

Přeučte se brát peníze jako: hlava je přední strana, orel je zadní strana. Myslete na to, že nesmíte platit dírou, ale mostem. Ať už jste nebo nejste schopni na bankovce díru a most vidět, vždy plaťte tak, aby hlava byla otočena dolů.

 

Zatímco díra vám peníze krade a nevydá, most vám je vrátí zpátky, protože vždy spojuje jednu stranu s druhou. Když někomu dáte peníze po mostě, mostem se vám zase vrátí zpátky. Oproti tomu díra je jednosměrka, kterou se vám nic vracet nebude.

 

Každým odevzdáváním bankovky provádíte rituál. Buď uzavřete rituál chudoby, nebo uzavřete rituál hojnosti.

Neustálé uzavírání rituálu chudoby vám může bránit zbohatnout, rozvíjet se, vydělávat více. Když budete posílat peníze po mostě, přestane vás energie peněz brzdit a rituál se vám přestane plést do života, naopak vás začne podporovat a začne pro vás pracovat.

Všem přeji ať máte dobrý vztah k penězům, ať jste dobře ohodnoceni, ať jsou zdrojem vašeho potěšení né smutku a starostí. Přeji vám ať tento rituál vám všem přines hodně radosti a potěšení s úctou, pokorou a vděčností pro vás Iva

 

 
 

Přihlášení

Kategorie

Poslední fotografie



Statistiky

Online: 4
Celkem: 793065
Měsíc: 4051
Den: 337